Semler Agro ansætter driftsdirektør
Semler Agro, der selv har rod i bilbranchen, henter en ny driftsdirektør fra rødderne.

Semler Agro har ansat 45-årige Morten Buus som driftsdirektør. Maskinforhandleren er det seneste år blevet landsdækkende.

»I Semler Agro har vi brugt det første år på at etablere en ny, samlet struktur på de forretninger, vi har overtaget, og vi fortsætter med at implementere nye strategiske tiltag. Samtidig vokser forretningen, og senest har vi udvidet produktsortimentet med Sulky Burel og med hollandske Precision Makers, der giver os muligheden for at bruge selvkørende maskiner på landets golfbaner og i den grønne sektor,« siger administrerende direktør i Semler Agro, Kim Skovgaard Rasmussen, i en pressemeddelelse.

»Vi skal i den kommende tid have fokus på en effektiv og strømlinet drift af vores forretninger. Dette er en forudsætning for at kunne levere god kundeservice til vores kunder, og derfor ansætter vi Morten Buus som driftsdirektør, der skal stå for implementeringen af forretningsplanen og strategien samt udvikle driften af vores forretninger.”

Fra bil- til landbrugsbranchen

Morten Buus kommer fra bilbranchen, som han har beskæftiget sig med hele sit arbejdsliv. Senest som direktør og medejer af bilbutikkerne Aunsbjerg i Kolding, Horsens og Haderslev-området.

Han ser frem til rollen som driftsdirektør i Semler Agro, der de kommende år med sit netværk af forhandlere vil udbygge den store, faglige ekspertise og samle kræfterne i hovedcentre. Efter 25 år i bilbranchen med fokus på drift og eftermarked er Morten Buus klar til at øge kundeservicen i landbruget.

»Jeg ser frem til at prøve kræfter med en stor virksomhed, der tager landbruget seriøst. De ser stort potentiale i at tilbyde de bedste produkter, nyeste teknologier og den bedste service til landmændene. Jeg glæder mig til samarbejdet med så professionelle kunder som de danske landmænd og til at møde mine nye kollegaer over hele landet,« siger Morten Buus.

I dag sidder Semler Agro på 75 procent af det danske John Deere marked, hele forhandlingen af Väderstads produktprogram i Danmark.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.