Viborg-værksted har nu en af Europas bedste unge mekanikere

Birgitte Brunsgaard Jacobsen fik særlig hæder og en femteplads ved EuroSkills i Polen her i weekenden.

Det er få værksteder med landbrugsmaskiner på programmet, som mandag morgen vågner op til europæisk hæder til en af arbejdspladsens yngre mekanikere.

Men det gør de hos Sjørup Group ved Viborg.

Birgitte Brunsgaard Jacobsen blev lørdag hædret med en ’Medallions for Excellence’ ved EuroSkills. Samlet fik det danske landshold fem sølvmedaljer, tre bronzemedaljer og i alt seks udmærkelser, hvor den unge mekaniker var iblandt, blandt de 21 danske fagatleter, som udgjorde det danske landshold, der dystede mod eliten fra en række andre europæiske nationer.

– Det er et helt fantastisk flot resultat – vi har aldrig før fået så mange medaljer med hjem fra en international konkurrence. Jeg er så stolt af vores ekstremt dygtige landshold, der har knoklet i måneder og år for det her resultat, siger formand for SkillsDenmark Søren Heisel ifølge SkillsDenmark.

Samlet set blev det danske landshold med disse resultater syvende bedste nation ud af 32 deltagende lande.

Næste EuroSkills afholdes i Danmark i 2025.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.