Stenderup tager nu alle garanti-reparationer på Bobcat

Er nu officielt udpeget som dansk importør af maskinmærket.

Den sidste pløk i Stenderups varetagelse af Bobcat-mærket i Danmark er nu slået.

For et år siden blev maskinhandleren fra Sønderjylland dansk forhandler af Bobcat. Nu har man så overtaget stemplet som fuldgyldig importør på det danske marked, som tidligere var varetaget af Nellemann Machinery.

Ændringen betyder ikke det store i praksis, men her fra marts har Stenderup også overtaget ansvaret med at tage alle garantireparationer, oplyses det i en pressemeddelelse.

- Salget af maskiner og serviceorganisationen er på plads med vores egne servicevogne, og Stenderup er nu det eneste sted i Danmark med originale Bobcat-reservedele. Vi har investeret meget i nye servicevogne, vi har ansat nye medarbejdere, og vi har haft vores folk på kurser for at være rustede til at repræsentere Bobcat optimalt, lyder det i en kommentar fra indehaver Troels Stausholm Jensen.

Med Bobcat har Stenderup produkter til både entreprenørbranchen og landbruget med diverse gummihjulslæssere, gravemaskiner og andet udstyr.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.