Stor maskinforretning udvider med danske tipvogne

Dansk Maskincenter med afdelinger i Jelling, Odder, Toftlund og Rimmerhus har i samarbejde med Thyregod A/S indgået samarbejde om salg og distribution af Thyregods velkendte TIM Tipvogne.

Rettidig omhu er vigtig for os,  og vores kunder har en klar forventning om at kunne få hjælp når det er nødvendigt, lyder det fra Dansk Maskincenter.
 
Det er baggrunden for at virksomheden med fire forretninger fordelt i Jylland  har indgået et samarbejde med den danske vognproducent, Thyregod A/S i Give.
 
TIM navnet har i to årtier tilhørt Thyregod A/S, og vognene er lavet ud fra er princip om at være en dansk produceret kvalitetsvogn, som giver kunden en komfort samt en sikkerhed for at produktet holder i mange år.

15,5 og 18 tons tipvogne med mange muligheder

Dansk Maskincenter har valgt at blive lagerførende i 15,5 og 18 tons tipvogne. Modellerne hedder 155/190 og 180/230. De to modeller har samme undervogn, aksler samt konisk kasse. Det der adskiller de to modeller, er en 30 centimeter høj kornside.
 
Mulighederne stopper dog ikke der. Alle modeller af vogne kan udstyres med græssider, kornluge, drejbare aksler, presenning og tipstabilisator. Det giver vognene op til 35 kubikmeter rumindhold med græssider, samt en vogn der nemt tager 18 tons korn.
 
Undervognen er sat op på 130x130 mekanisk affjedrede aksler samt en affjedret trækbom. De mange vogne, der i løbet af sommeren ruller ind til Dansk Maskincenter  er alle sat op med 26,5 tommer hjul.
 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.