TBS satser på Fasterholt i Nordjylland

TBS i Suldrup får nu ligesom kollegerne i Starup vandingsmaskiner fra Fasterholt på programmet.

Det er ikke i det nordjyske område, man møder det største antal vandingsmaskiner, men nu får maskinforretningen TBS i Suldrup vandingsmaskiner fra Fasterholt som en del af porteføljen.

"Vores kolleger hos TBS i Starup sælger mange vandingsmaskiner, så nu bygger vi videre på deres erfaring og går ind i markedet her i Nordjylland", fortæller Keld Fuglsang, som sammen med Ernst W. Hansen udgør salgsteamet hos TBS Suldrup.

De senere år har der været rift om vandingsmaskinerne fra Fasterholt, og indimellem har fabrikken ikke kunnet følge med efterspørgslen. TBS har derfor købt en del maskiner hjem i flere modeller. Den maskine, der i første omgang er kommet til TBS Suldrup, er en af Fasterholts mest solgte, en FM 4550 med 550 meter 110 mm slange.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.