Traktormand trækker i Valtra-tøjet

1. marts har Steen Lerche Hansen første arbejdsdag som sælger hos Valtec.

Steen Lerche Hansen er en kendt mand i traktorbranchen og kommer fra 1. marts til at få ansvaret for, at Valtra-traktorerne bevarer og helst udbygger deres markedsposition i det vestlige og syd/vestlige Jylland. Det sker via ansættelsen hos Valtec i Gravens, der er Steen Lerche Hansens hjemmebane, og hvor han kender mange landmænd og maskinstationer.

»Det er en spændende udfordring, men Valtra står stærkt i området, og der sker så meget spændende nyt omkring Valtra-mærket og Valtec som firma, at det helt sikkert bliver spændende at være en del af,« siger den erfarne traktorsælger.

Hos Valtec glæder Flemming Tandrup og Johannes Petersen sig til at få et ekstra medlem i salgsteamet.

»Vi har travlt med at servicere vores eksisterende kunder, og der kommer hele tiden nye henvendelser, så det bliver rart med endnu en sælger i teamet«.

Steen Lerche Hansen har tidligere været ansat hos blandt andet Dansk Maskincenter i Toftlund, der i efteråret opkøbte MF-delen efter TBS’s konkurs.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.