Transportministeren vil holde "Traktorhof" og rense ud i reglerne

Der er ikke blevet set på rimeligheden af de regler, der gælder for traktorer og entreprenørmaskiner i mange år. Fredag varslede transportminister Thomas Danielsen en stor forårsrengøring på området.

Da transportminister Thomas Danielsen, Venstre, fredag var den afsluttende taler under DM&E Vidensdage i Vingsted Hotel og Konferencecenter adresserede han direkte alle dem, som er frustrerede over de transportregler, der er på landbrugs- og entreprenørområdet, og som ikke er fulgt med tiden.

- Der er ikke blevet set på reglerne inden for traktorer og entreprenørmaskiner i rigtig mange år, og det betyder, at vi er blevet overhalet af EU. Det skal der ændres på. Mange af reglerne er...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.