Valtra integrerer vejning og andre funktioner i frontlæssertraktor

Programmér løftehøjde og få rystefunktion i skovlen. Det er nogle af funktionerne i Precision Lift & Load-applikationen fra Valtra.

Fra efteråret 2021 bliver finske Valtra klar med et nyt koncept til sine traktorer med SmartTouch og frontlæsser. Applikationen Precision Lift & Load skal give brugeren en række nye funktioner i arbejdet med frontlæsseren - for eksempel vejning af indholdet og en skovlrystefunktion. Alt sammen integreret i traktorens SmartTouch-terminal og betjening.

App'en blev lanceret på et pressemøde, hvor også nye generationer af Valtra N- og T-serien blev lanceret. Det er disse modeller, app'en i første omgang kan installeres på sammen med den lidt mindre G-serie. Dertil kommer kravet om en fabriksmonteret frontlæsser fra Valtra.

styr på vinkler og højder

Precision Lift & Load styres fra et nyt ikon på SmartTouch-terminalen og kræver ikke ekstra knapper eller skærme. Via terminalen kan du for eksempel fastlægge nedre og øvre grænser for læsserens bevægelser, og du kan også indstille forskelllige kipvinkler på skovlen, hvis du ønsker det, så den vender tilbage den samme vinkel her gang. Dertil kommer også en rysterfunktion i skovlen samt den tidligere nævnte vejefunktion.

Applikationen indsamler det forskellige vejedata, så man på den måde kan få overblik over den samlede flyttede vægt, når en opgave er færdig, fremhæver Valtra om vejefunktionen. Det bliver i øvrigt muligt at gemme forskellige læsseprofiler i terminalen.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.