Video: Claas løfter lidt af sløret for nye modeller
Både traktormodellerne Axion 900 og Arion 500/600 er på vej i opgraderede udgaver, afslører Claas i en lille teaser-video på youtube.

Claas har ny teknik på vej. I en video på youtube har virksomheden lagt en lille teaser ud, der omend i meget små doser, viser både en ny Axion 900-serie samt den mindre Arion 500/600.

Danish Agro Machinery, den danske importør af Claas, har da også tidligere meldt ud, at en opgraderet Arion-serie er på trapperne, eftersom flere af de nuværende modeller er gået ud af produktion. Og på teaseren gør Claas det også klart, at der er opgraderinger på vej på Axion 900.

Swedish Agro Machinery bliver AVR distributør på det svenske marked 20. juni · 13:18

Teaseren kommer i øvrigt blot en uge før, Claas afholder et arrangement for den europæiske landbrugspresse. Landbrugsavisen deltager på pressemødet i næste uge, og mon ikke sløret for de nye traktorer løftes her. Følg med på landbrugsavisen.dk.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.