Video: Selvkørende AVR Puma 3 hiver kartofler op i pæn fart

Den hollandske landmand Jacob van den Borne kører med en selvkørende AVR Puma 3-optager. Se videoen her.

Oplev i denne video - ovenfor artiklen - kartoffelhøsten fra kam til lagerhal hos den hollandske landmand Jacob van den Borne.

I videoen følges kartoffeloptagningen i Holland. Optagningen sker med en selvkørende AVR Puma 3-optager. Optageren er på fire rækker og er drevet af en Volvo-motor. Kartoflerne transporteres til lagerhallen af en flåde af Fendt-traktorer med store treakslede Krampe-vogne. Vognene er udstyret med hydraulisk overdækning, luftaffjedring og drejbare aksler.

Jacob van den Borne driver en ejendom med kartofler, sukkerroer og majs i Reusel i Holland. På sit landbrug har han stor fokus på brug af ny teknologi herunder gps-præcisionslandbrug.

På Plantekongres 2017 vil Jacob van den Borne fortælle om hans erfaringer med præcisionslandbrug. Seges har været på besøg hos landmanden.

Herunder kan du, via Facebook, se Seges' interview med den innovative landmand.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.