Opdateret spreder fra Joskin bliver lettere og får lavere tyngdepunkt
Joskin har total moderniseret deres Ferti-Space møgspreder-serie.

Maskinproducentent Joskin har moderniseret deres møgspreder-serie Ferti-Space. Serien består af syv modeller. Alle modeller leveres med enten lodrette spredevaler eller med vandrette opriver og spredetallerkener.

De nye spredere er blevet lettere end forgængerne og har samtidig fået sænket tyngdepunktet 15 centimeter. Det er sket ved at fjerne underrammen på de nye sprederer. Bunden består af fire milimeter tyk plade, der er fuldsvejst. De tre aksler eller to boogie-aksler er hydraulisk affjedret og er boltet fast, herved er det muligt at opbygge sprederen efter kundens ønsker.

Bagdøren er, i modsætning til tidligere modeller, lodret istedet for let skrånende og lukker fuldstændig tæt. Udformningne af transmissionen og fremførsel af hydraulik-slanger er på de nye spredere optimeret således at ophobning af møg minimimeres.

Bundkæden i vogenen er ligeledes blevet optimeteret. Medbringerne glider nu ovenpå fladeprodfiler således, at slidet på selve ladgulvet minimeres.

Ferti-Space møgsprederne fås i størrelser på 12 til 21 kubikmeter og kan laste mellem 14 og 26 ton. Vognen kan også leveres med udstyr til ensilagekørsel.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.