Gennemtestet: Vender på en femøre, men trænger til ny kabine

Det er en skam, at den flotte og stærke Deutz-Fahr ikke ender i toppen af denne test. Den har mindste venderadius og avancerede detaljer, men vi mener, det er tid for en ny og større kabine med en mere brugervenlig terminal.

Deutz-Fahr 8280 blev født helt præcist i september 2020, og det er den første store Deutz-Fahr med koncernens egen-udvikledede trinløse transmission. Her i testen tre år senere viser Deutz-Fahr 8280, at hardwaren klarer sig godt, og at traktoren er ekstremt manøvredygtig med den mindste venderadius af alle syv. Men kabinen er et punkt, hvor Deutz med fordel kan opgradere. Ikke at den er dårlig, men konkurrenterne står ikke stille og har gjort større fremskridt end hos Deutz og 8-serien.

...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.