Styrelse er nu startet i Billund

Naturstyrelsen er i gang med at rykke ind i deres nye hovedsæde i det jyske.

Naturstyrelsen er ved at være på plads i det nye hovedsæde i Randbøl mellem Billund og Vejle. 

Dette sker i forbindelse med udflytningen af offentlige erhverv. Her skal Naturstyrelsen efter planen være på plads senest 1. februar i deres nye hovedsæde. 

Ledige stillinger for blandt andet regnskabsfolk, biologer og it-medarbejdere bliver løbende slået op og besat, så styrelsen er klar, når den får ansvaret for naturprojekter og drift og pleje af godt 200.000 hektar skov- og naturarealer. 

”Jeg er glad for at se, at Naturstyrelsen allerede nu har succes med at tiltrække god arbejdskraft, der vil være med til at arbejde i Naturstyrelsen i Randbøl. Vi har brug for at bevare et højt fagligt niveau, så vi kan sikre en høj service til borgerne og en god kvalitet i de naturprojekter, vi har ansvaret for på de statslige arealer,” siger miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen.  

Frihandelsaftale med Canada reddet på målstregen 27. oktober · 13:04

Naturstyrelsen vil viderebringe det faglige niveau ved, at mange nyansatte i perioden frem til flytningen vil have arbejdsdage i København, så de får mulighed for at skabe netværk og lære af erfarne kolleger, der i dag har arbejdssted i København.

To styrelser

I forbindelse med udflytningen, vil der også ske en opdeling af Naturstyrelsen. Denne vil deles fra juli 2016 i to styrelser: Naturstyrelsen i Randbøl og en styrelse i København, der får ansvaret for grundvand, hav, natur og klimatilpasning.

”Mange af Miljø- og Fødevareministeriets arbejdspladser har altid været spredt rundt omkring i landet, men kun få styrelser og hovedsæder er placeret udenfor hovedstaden. Nu kommer der mere balance i det regnskab. Naturstyrelsen skal styre Miljø- og Fødevareministeriets skove og naturarealer og sætte nye naturprojekter i søen til gavn for dyr, planter og mennesker fra Randbøl,” siger Eva Kjer Hansen. 

 

Tip os

Kommentarer

Forsiden lige nu

Quiz

Landbrugs Quiz

Hvilken afgrøde er Lolland kendt for at dyrke?

  • Kartofler

  • Græskar

  • Roer

  • Kørvel

Det var rigtigt

Det var forkert