Amazone fik næstbedste år

Producenten oplevede sit næstbedste år nogensinde med en omsætning på 468 millioner euro.

For tiden er der glæde på direktionsgangene hos Amazone i Hasbergen-Gaste nær Osnabrück. Lommeregnerne er lagt tilbage i skuffen, og ledelsen har konstateret, at omsætningen i 2014 blev på 468 millioner euro, svarende til det næstbedste resultat i virksomhedens historie.

At beløbet lå ni procent under omsætningen i 2013 lader ikke til at skabe bekymring i virksomheden.

»Det er stadig et rigtig godt resultat. Trods faktorer som lave priser på landbrugsvarer, valutakurser, der går op og ned og krise i Ukraine, er vi stadig på en sikker kurs,« sagde Amazone-direktør Christian Dreyer forleden under et pressearrangement på fabrikken i Hasbergen-Gaste.

Omsætningen i 2014 lå da også markant over årene 2012, 2011 og 2010.

Amazone oplevede stor vækst i lande som Storbritannien, Irland, Rumænien, Tjekkiet, Italien og Finland. 80 procent eksporteres. Globalt set har Amazone 1.800 medarbejdere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.