Semler Agro henter forstærkning til John Deere fra Sverige

For at styrke ledelsen i Semler Agro har virksomheden ansat Lars Frederik Henningsen, der indtil nu har stået i spidsen for salget af John Deere i Danmark.

Semler Agro har som et led i den langsigtede strategi og i naturlig forlængelse af erhvervelsen af Mejlby & Vilsgaard A/S, Maskincenter Sjælland og Ole Mathiesen MaskinCenter A/S valgt at styrke ledelsen betydeligt på både salgs- og eftermarkedssiden. Det sker med ansættelsen af en ny salgsdirektør pr. 1. marts 2016 i Semler Agro A/S, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Den ny salgsdirektør er Lars Frederik Henningsen, som i dag er ansat i John Deere Internationals afdeling i Malmø, hvor han fungerer som Sales Manager for John Deere i Danmark med salgs- og forretningsrådgivning til både Semler Agro, og de resterende John Deere forhandlere i Danmark.

Lars Frederik Henningsen startede sin karriere som aktiv i landbruget og skiftede derefter til maskinbranchen som salgskonsulent. I 2001 blev Lars Frederik Henningsen ansat i Nelleman Agro A/S, der var eneimportør af John Deere produkterne i Danmark frem til 2012. I 2012 blev Lars Frederik Henningsen ansat af John Deere International som sales manager for Danmark.

»Jeg ser det som en enestående mulighed at blive salgsdirektør i Semler Agro. Jeg har siden 1997 beskæftiget mig med salg af hele det brede John Deere produktprogram i Danmark, så det er med stor glæde, at jeg kobler mig på Semler Gruppens og John Deeres partnerskab. Det er for mig helt klart, at denne nye konstellation vil blive til stor gavn for de mange danske John Deere kunder,« siger Lars Frederik Henningsen.

Semler Gruppen henter faktisk endnu en mand fra John Deere International. Pr. 1. marts tiltræder Gert Freddy Jensen som ny servicechef i gruppen. Han er lige som Lars Frederik Henningsen i dag ansat i John Deere Internationals afdeling i Malmø, hvor Gert Freddy Jensen fungerer som territory customer support manager for John Deere i Danmark og Sverige med servicering og rådgivning til både Semler Agro og de resterende John Deere forhandlere i Danmark. Gert Freddy Jensen har også tidligere været ansat hos Nellemann Agro og har således også en solid erfaring med John Deere.

»Med Semler Agros ansættelse af både vores nuværende sales manager for Danmark, Lars Frederik Henningsen, og vores nuværende service manager Gert Freddy Jensen er jeg sikker på, at Semler Agro fremadrettet står meget styrket på disse to områder. Som landechef for det danske John Deere marked, glæder jeg mig meget over, at det er lykkes for Semler Agro at bibeholde dem begge i John Deere regi - nu på forhandlersiden,« siger Marko Borwieck, landechef for John Deere International.

I pressemeddelsen løfter han dog ikke sløret for, hvorvidt der skal ansættes nye medarbejdere hos John Deere International til at varetage opgaverne på det danske marked.

Carsten Greiffenberg, direktør for Semler Agro er meget stolt over at have hentet de to nye ansigter til virksomheden.

»Jeg er meget stolt af, at to så stærke personprofiler med et meget langvarigt og meget stort kendskab til det danske landbrugsmarked har valgt at blive en del af Semler Agro. Jeg er sikker på, at vi i løbet af de næste år også vil se effekten af disse ansættelser i Semler Agro,« siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.