ParkTrac skal booste have-park i Roskilde

Maskincenter Roskilde satser på Park Trac som fløjtyr.

Når Maskincenter Roskilde præsenterer sig på Roskilde Dyrskue den 26. til 28 maj, bliver det med en vestjysk fløjtyr til at booste virksomhedens have-park afdeling. To ParkTrac-redskabsbærere får fremtrædende placeringer på den specielle have-park-stand, som virksomheden har sammen med søsterselskabet Maskincenter Ringsted.

»Maskincenter Roskilde har besluttet at gå mere ind i have-park-verdenen. Derfor har vi naturligvis brug for en redskabsbærer i produktsortimentet, og vi har ikke fundet andre mærker, der kan matche ParkTrac.« fortæller salgskonsulent Jesper Poulsen hos Maskincenter Roskilde.

Landmand skabte stor glæde på det lokale plejehjem efter Åbent Landbrug 19. september · 15:32

»ParkTrac kan noget, som de andre ikke kan. Kubota-motoren præsterer 45 hestekræfter, og de ekstra kræfter har rigtig stor betydning. ParkTrac er en af de eneste redskabsbærere, der kan køre 30 km/t. Efter at kommunerne blev slået sammen til færre og større, skal maskinerne tilbagelægge længere distancer. Så er det vigtigt med den højere transporthastighed«, siger Jesper Poulsen i en pressemedelelse.

Når den nye fløjtyr er trukket hjem fra dyrskuet, lægger den nye forhandler an til demo-ture rundt om i det midt- og sydsjællandske.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu