Cyklon sørger for kølende luft

Ny type ventilator fra Staldmæglerne A/S er bl.a. relevant i perioder med risiko for varmestress, da den sikrer jævn luftfordeling uden ’døde’ zoner i stalden.

Staldmæglernes nye 360 graders ventilator Cyclone 360 flytter meget luft med høj hastighed og forøger dermed køernes nedkøling ved fordampning, oplyser firmaet i en pressemeddelelse forud for Nutrifair.

Ventilatoren driver luften rundt meget hurtigere og mere jævnt end øvrige ventilatorer på markedet.

Cyclone 360 er i stand til at flytte luften med en optimal hastighed i en diameter på 18 meter. Den nye ventilator eliminerer døde zoner, endda også lige under ventilatoren, angiver Staldmæglerne A/S.

Dermed hjælper Cyclone 360 med at reducere køernes stressniveau grundet svingninger i temperaturen. Ventilatoren sørger for nedsættelse af varmestress, høj komfort og dermed velvære og trivsel for køerne, hvilket som bekendt fører til forøgelse af mælkeproduktionen.

Blade ruster ikke

Cyclone 360 er opbygget med seks ligevægtige blade af aluminium, modstandsdygtige mod rust. Den drives af drivrem, og ikke af gearbox, hvilket betyder lave vedligeholdelsesomkostninger. Ventilatoren larmer ikke nævneværdigt i brug og har frekvensstyret hastighed.

Den er hurtig og let at montere - udførlig monteringsvejledning medfølger.

Faktaboks

Specifikationer:

  • Motor: 2,2 W 
  • Flytning af luft: 80.000 kubikmeter i timen 
  • Volt: 380
  • Diameter: 136 eller 200 cm 
  • Højde: 120 cm

Emneord Nutrifair 2020

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.