Kødkvæget forsvinder – skal der gives et fripas for at pleje naturen?

Den danske bestand af kødkvæg reduceres kraftigt i disse år, og udviklingen kan accelereres yderligere, hvis ikke kødkvæget får en form for fripas i klimadebatten, vurderer ugens klummeskribent.

Dagen før juleaften bragte vi en nyhed i LandbrugsAvisen, som næppe var det, som de danske producenter af kødkvæg havde ønsket sig. Nyhedsartiklen handlede om, at antallet af kødkvægskøer er reduceret fra 90.000 til cirka 70.000 styk på fem år.

Det med, om producenterne ikke havde ønsket sig denne nyhed, kan man selvfølgelig diskutere, for de fleste med kødkvæg vidste det nok i...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.