Kongskilde får heavy-duty gearkasse

Større besætninger og bedre blandet foder belaster både mikservogn og traktor.

Større malkebesætninger og kompaktfodring, hvor blandingen er tungere og blandetiden længere, har fået Kongskilde til at udvikle en ny transmission til deres helt store fuldfoderblandere på 38 kubikmeter og opefter med tre snegle. Den nye transmissionslinje består af en kraftigt konstrueret gearkasse og PTO-aksel, der er udviklet til kontinuerlig drift under stor belastning. Gearkassen er udstyret med et effektivt oliekølingssystem, der sikrer en konstant og optimal driftstemperatur. Løsningen inkluderer en tandhjulspumpe og et sugefilter.

»Hver gang man sætter en ekstra finesse på, for eksempel flere eller større knive på sneglene eller stiller øgede krav til blandingen og kapaciteten, øges kraftbehovet og belastningen på traktoren tilsvarende. Det løser vi nu med heavy duty-transmissionen på de største vogne,« forklarer produktchef Jesper Christensen, Kongskilde.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.