Naturpleje gør kødet interessant

Ny afsætningsmulighed skal ses som et supplement og ikke en konkurrent til andre afsætningssamarbejder og lokalt salg, understreger Smag På Landskabet.

Bestyrelsen i Smag På Landskabet har ikke lagt skjul på, at det har været en svær opgave at få skabt den afsætning af kød fra dyr på naturpleje, som er vigtig forudsætning for at øge interessen for naturpleje og skabe større mangfoldighed i naturen.

Derfor er samarbejdet med engrosfirmaet KødGrossisten også glædeligt, fordi firmaet har tilkendegivet, at det netop er historien bag kødet, der giver nogle unikke afsætningsmuligheder. KødGrossisten har klart tilkendegivet, at firmaet har kunder til denne særlige produktion.

»Det er vigtigt at få understreget, at vi ikke er en konkurrent til de mange andre gode afsætningssamarbejder rundt omkring i landet. Vi er heller ikke en konkurrent til producenternes egen afsætning i for eksempel en gårdbutik. Vi kan være et supplement og en ekstra afsætningsmulighed,« siger Peter Brinkmann fra bestyrelsen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.