Nyt calcium -tilskud målrettet økologer
Calibol Green er calciumtilskud, der forebygger mælkefeber og er tilladt i økologisk brug.

Efter otte måneder på markedet har Calibol Green for alvor etableret sig som erstatningen for det nu udfasede flydende calciumtilskud BioCalcium til mindskelse af risikoen for mælkefeber hos økologiske malkekøer.

Dermed er det en ny variant af velkendt varemærke, lyder det i en produktnyhed fra produnten.

CaliBol® Green er en presset calciumbolus, som indeholder en effektiv calciumkilde, der er tilladt til brug i økologiske besætninger. Det indeholder desuden solanum glaucophyllum, som er en naturlig aktiv form af D3-vitamin.

Calibol® Green er en ny generation af det kendte varemærke CalCiCaps® og bygger på erfaringer med produktion af bolusprodukter.

Nu som bolus

Flere brugere har udtrykt begejstring for, at produktet er kommet i form af en bolus (en stor pille, red.) i stedet for det traditionelle flydende produkt, som skal gives som drench. Det er nemmere at indgive en bolus og mere skånsomt for dyret.

Derfor virker det

Ifølge udviklingschef hos R2 Agro A/S, Karsten C. Kjeldsen, virker produktet, fordi det indeholder calciumgluconat samt lithothamnium (naturligt calcium fra Calcareum algen).

»Desuden er der tilsat Solanum glaucophylum (voksbladet natskygge), som er den naturlige form af vitamin D3, der understøtter optagelsen af calcium«, siger han.

Faktaboks

Fakta Calibol Green

  • Mindsker risiko for mælkefeber.
  • Effektiv calciumkilde ved kælvning.
  • Indeholder D3 vitamin.
  • Nem indgivelse.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.