Afrikansk besøg hos Fasterholt

Fasterholt Maskinfabrik har solgt flere vandingsmaskiner til Uganda og deltager i vandingsprojekt.

Fasterholt Maskinfabrik har solgt flere vandingsmaskiner til Uganda, efter at virksomheden har deltaget i et vandingsprojekt i landet i samarbejde med Danida. Og forleden havde maskinfabrikken netop besøg af en delegation fra den ugandiske organisation Naro - National Agricultural Research Organisation.

Naro er en offentlig organisation i Uganda, der som hovedformål har at uddanne lokale landmænd i landet. De har netop købt en Bording 2TT2-vandingsmaskine af Fasterholt Maskinfabrik. Da de var på en ekskursion i Danmark, var det passende at tage på et besøg i Fasterholt for at se en tilsvarende Bording-maskine i aktion.

Fasterholt Maskinfabrik, som i øvrigt kan fejre 60 års jubilæum i år, håber på at kunne sælge flere vandingsmaskiner til det afrikanske marked, hvor der er et stort behov for vanding.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.