Charmetrold fås som varebil

Den lille kultbil Suzuki Jimny fås på papegøjeplader til delvis privatbrug eller på gule plader til erhvervskørsel.

Den meget kompakte Suzuki Jimny, der efterhånden har opnået kultstatus, er kendt som fremkommelig firehjulstrækker takket være reduktionsgear, ekstra frihøjde og lav vægt. Den er blevet tilgængelig som varebil.

Jimny på gule plader eller papegøjeplader bygger på Active versionen af Jimny, men naturligvis uden bagsæder, så der i stedet er et varerum med plads til 863 liter bagage.

Jimny Van er en fabriksbygget varebil med en solid adskillelse mellem varerum og kabine og et fladt gulv. Døråbningen bagtil er over en meter bred, og døren åbner til siden for ekstra nem adgang til varerummet.

Jimny Van har godt med standardudstyr som automatisk nødbremse, aircondition, DAB+ radio og Bluetooth. Motoren er en 1.5 DOHC med 102 HK og kræfter nok til at trække anhængere på op til 1.300 kilo.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.