John Deere i spidsen i august

Med en markedsandel tæt på 26 pct., så var John Deere klart i spidsen på traktorstatistikken for landbrugstraktorer i august. I alt blev der registreret 143 nye traktorer, hvoraf John Deere stod for 34 af dem.

På anden- og tredjepladsen er CNH’s to mærker tæt på hinanden – med Case IH på andenpladsen med 24 enheder - en enkelt traktor foran New Holland. Med 17 og 18 pct. af markedet var der dog et stykke op til John Deere i spidsen af ligaen, viser tallene fra bilstatistik.dk, som er det redskab fra DBI, der nu til dags bruges til at følge tallene.

Case IH kan dog glæde sig over, at man som i så mange andre måneder har den mest indregistererede traktormodel – Case IH Puma 240 CVX.

August var også en meget stærk måned for Claas, der nåede op på 16 pct. markedsandel med 21 nyregistreringer. Derefter kommer der et spring ned til Agcos mærker, hvor MF og Valtra ligger på de næste pladser med 10 og ni enheder, mens Fendt denne gang bliver overhalet af Deutz-Fahr, der tegner sig for fire registrereringer, mens Fendt nøjes med to enheder.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.