Amerikansk mejeri udvider kvoteordning til vigtig mælkeregion
Land O´Lakes indfører næste år en form for kvotesystem i selskabets vigtige Midtvesten-region.

Mens EU har droppet mælkekvoterne, går det amerikanske andelsmejeri  Land O'Lakes i den stik modsatte retning. Det skriver Dairy Industry Newsletter. 

Land O'Lakes vil således fra næste år indføre en form for kvotesystem i selskabets vigtige Midtvesten-region, som tegner sig for 20 pct. af USA’s mælkeproduktion. En lignende ordning er trådt i kraft pr. 1. januar i år i selskabets østlige region, hvor man har kæmpet med overudbud af mælk i et stykke tid.

Ordningen tildeler den enkelte mælkeproducent en basis-volumen, som er baseret på den hidtidige produktion. I princippet kan mælkeproducenterne producere så meget de vil, men de kan i givet fald komme til at bære omkostningerne ved håndteringen af overskudsmælk, der ikke er et marked til.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.