Dagbog fra Slovakiet: Sådan uddanner vi ansatte til at passe 2.500 malkekøer
På FirstFarms har vi udarbejdet standard driftsprocedurer for en lang række arbejdsopgaver. For medarbejderne er det et værdifuldt redskab - og i sidste ende forbedrer det ydelsen hos køerne, skriver Stefan Borchardt, dyrlæge hos FirstFarms i Slovakiet med 2.500 malkekøer.
.. Af Stefan Borchardt, dyrlæge, FirstFarms Tusinder af beslutninger skal tages på en stor mælkeproduktion hver dag. Nøglen til at en mælkeproduktion forløber jævnt, er at udvikle et system for disse rutiner og beslutninger, så medarbejderne ved hvad der skal gøres. Ideelt set ønsker vi, at vores medarbejdere skal træffe de samme ”cow-side” beslutninger, som vi ville gøre. -------- STANDARD DRIFTSPROCEDURER ------------------------------------------- Opsætning af standard...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Kvæg+ for 129 kr/md.

Tilmeld dig Kvæg+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.