DC: Forrygende salg af grillkød trods sløjt sommervejr
Danish Crown mærker på salget, at danskerne griller, selvom vejret er køligt.

Det sløje danske sommervejr afholder ikke danskerne fra at grille. Det kan man mærke på Danish Crowns forædlingsfabrik i Sønder Felding, hvor afdelingschef Kim Smed melder om et forrygende salg.

"Vi har et lille plus i forhold til sidste år. Klassikere som bøffer og burgere er altid efterspurgt til grillen. Og så er marinerede flanksteaks blevet et stort hit i de senere år. Det er nemt lige at hive sådan en vare op af køledisken i supermarkedet, så man ikke selv skal lave marinaden derhjemme. Det giver værdi for kunden," forklarer Kim Smed.

At den lette løsning er populær, understreges af et forbrug på 700-800 kilo marinade på en travl dag i Sønder Felding.

"Det rækker til cirka 10 tons kød og viser, at det er en god idé at forædle sine varer," fastslår Kim Smed.

Danish Crowns oksekødsnotering er dog uændret denne uge.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.