Fire kilo græs skubber et kilo soja ud

Friskgræsfodring krævede investeringer hos tysk kvægbruger for ikke at blive alt for arbejdskrævende.

Artiklen har været bragt i magasinet Kvæg i august.
 

Det var de stærkt stigende proteinpriser, der fik landmanden Andre Albring til at overveje at genoptage den tradition for staldfodring med frisk græs, han kunne huske fra sin barndom i Holland.

I dag driver han et kvægbrug i Tyskland i det vestlige Niedersachsens ’græsland’ med 900 årskøer fordelt på to farme.

Med det koantal kræver det imidlertid en del græs hver eneste dag i sæsonen.

Derfor...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.