Køerne æder helst, hvor krybbekanten er høj

En forhøjet kant mellem køer og foderbord kan forhindre, at gødning forurener foderet. Søren Brogaard forventer, det gavner ædelyst og mælkeydelse.

Nogle gange er det små forskelle, der gør udslaget. Det er også tilfældet i Søren Brogaard Christensens stald, hvor der er en tydelig forskel på, hvor køerne helst æder op. Det gør de, der hvor kanten mellem krybbe og gulv er størst.

- Der er ædt op der, hvor vi har forhøjet krybbekanten sammenlignet med, hvor der ikke er sat en forhøjning på, forklarer landmanden med 430 køer, hvoraf 370 går i en ikke helt ny stald.

Han har fået sin lokale smed, Grønning Smede- og...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.