Stort privatmejeri overtager dansk mejeriklenodie
Det tidligere Arla-mejeri i Klovborg er blevet overtaget af Mammen Mejerierne A/S, der er i gang med at renovere alle bygningerne.

Det tidligere Arla-mejeri i Klovborg er blevet solgt til Mammen Mejerierne A/S, der har hovedsæde i Bjerringbro. Mammen Mejerierne er nu gået i gang med at indrette det gamle Klovborg Mejeri til lager, og senere skal der også oprettes et pakkeri og et osteudsalg på stedet.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Stedet har stået tomt, siden Arla lukkede mejeriet i marts 2012. Mejeriet skal gennem en grundig renovering, siger direktør og indehaver af Mammen Mejerierne Lars Staunsbæk.

"Det vil løbe op i nogle millioner kroner, og blandt andet bliver der sat nyt tag på hele bygningen, ligesom der bliver installeret nye vinduer og meget andet. Samtidig bliver boligdelen genskabt," siger Lars Staunsbæk til Horsens Folkeblad.

Han regner med, at lageret kan tages i brug i begyndelsen af juli i år, og senere åbner pakkeriet og osteudsalget. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.