Video: Vismand til landmand: Din indsats viser, at CO2-afgifter vil virke

Der var ikke enighed, da vismand besøgte landmand og lod sig begejstre over klimainitiativerne. Mælkeproducent Holger Hedelund Poulsen mener, at erhvervet kan reducere udledningen uden oven i købet at betale afgifter til staten.

CO2-afgifter er den billigste måde at reducere udledningen af CO2 fra landbruget set med samfundets briller, argumenterede vismand Lars Gårn Hansen, da han onsdag debatterede CO2-afgifter hos mælkeproducent Holger Hedelund Poulsen. Det vil godt nok koste hver fjerde arbejdsplads i landbruget og hver tiende i fødevareindustrien, fordi landbrugsbedrifter vil lukke ned. Samtidig vil 35 procent af den produktion, der forsvinder i Danmark, flytte til udlandet. Alligevel er det billigere at...

Er du allerede abonnent? Så klik på login


Vil du læse mere?

Artiklen er forbeholdt vores abonnenter på magasinet Kvæg.
Prøv et online abonnement i 30 dage og læs videre inden for få minutter.
Prøv 30 dage for 30 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.