Nyt Åbent Landbrug tæt på Silkeborg

Far Jørn og søn Emil har for første gang valgt at slå dørene op og være vært ved Åbent Landbrug til deres 300 hektar store bedrift med 215 jerseykøer. Nørskovgaard ligger i Funder tæt på Silkeborg.

Der vil være pedaltraktor, halm at lege i og majslabyrint for de små, og så byder Them Andelsmejeri på smagsprøver. 

- Alt vores staldbyggeri er nyt med masser af luft og lys til køerne, og med robotter. Vi har udviklet en af landets højest ydende besætninger af jerseykøer, der giver hele 12.300 kilo mælk om året, fortæller Jørn Mortensen, der selv bor på en gård 100 meter fra Nørskovgaard, hvor hans søn Emil i dag bor med sin kone Sanne og deres to børn.

Man kan selvfølgelig komme tæt på både dyrene og alle landbrugsmaskinerne på søndag, og man også kan opleve de daglige gøremål for Jørn og Emil, der selv gør alt arbejdet på gården uden ansatte. 

- Vi ligger i et område med stor byudvikling, så vi vil gerne åbne op for lokalsamfundet, så de kan møde os og se, hvem vi er, siger Jørn Mortensen.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.