Afgrøderapport: Rekordhøj amerikansk sojaskråeksport i marts
1,4 mio. tons sojaskrå blev eksporteret i marts – sæsonens højeste niveau.

Sojaskrå fortsætter med at teste niveauet omkring 400 dollars pr. ton på de forreste terminer, men en faldende terminskurve i såvel sojaskrå som dollar mod danske kroner, favoriserer at afdække sojaskrå på de lange terminer.

Det skriver Jyske Markets i dagens afgrødekommentar.

Efterspørgslen på amerikansk sojaskrå er i øjeblikket stort, og holder hånden under prisen, med 1,4 mio. tons eksporteret i marts – sæsonens højeste niveau.

Sojabønner handlede det meste af dagen med små fald, men ubekræftede rygter fra CNN Kina, om fremskred i forhandlingerne og et par positive kommentarer fra den amerikanske delegation i Kina, var i løbet af dagen nok til at vende stemningen og det indledende fald forbedrede stemningen i sojabønnerne.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.