DMI: Her er der risiko for kraftig regn og torden i dag

DMI varsler risiko for kraftig regn og torden i dag i store dele af Danmark.

DMI har udsendt varsel om risiko for kraftig regn og torden i dag i store dele af Danmark.

Varslet gælder fra kl. 12 til 21 i følgende områder: Syd- og Sønderjylland, Midt- og Vestjylland, Nordvestsjælland, Midtsjælland, Sydvestsjælland, Lejre, Roskilde, Frederikssund, Trekant området, Sydøstjylland, Silkeborg, Jammerbugt, Køge og Vesthimmerland.

Der er risiko for kraftig regn, der kan stedvis falde mellem 25 og 35 mm på 6 timer og regnen kan være ledsaget af torden.
Kraftig regn medfører fare for oversvømmelse af lavtliggende områder, oversvømmelse af kældre, vand på kørebaner og i viadukter (akvaplaning), nedsat sigtbarhed. Kraftig torden medfører fare for lynbrande, risiko for nedbrud af elektriske systemer, risiko for mange fejlalarmer fra automatiske anlæg.

Advarselskategorien er blå på følgende skala:

Blå = Risiko for voldsomt vejr. Gul = Voldsomt vejr. Orange = Farligt vejr. Rød = Meget farligt vejr. Lilla = Ekstremt Farligt vejr

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.