Landmænd får direkte vej til Eva Kjer: "Kom med de meningsløse regler"

Meld de meningsløse regler, lyder opfordringen fra miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen.

Er du igen stødt på en meningsløs regel? Fremover kan du få udløb for din frustration ved at gå ind på www.mfvm.dk/meldenregel

Det er miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansens (V) nye genvej til at indrapportere de regler, der bør slagtes.

"Regler, der ikke kan forklares, skal ikke bevares. Regler er nødvendige, men der kan være regler, vi godt kan undvære eller forenkle. Og der kan være områder, hvor vi overimplementerer EU-regler, uden at der er god grund til det," siger miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen i en pressemeddelelse.

Inde på broksiden er der seks emner: Natur, miljø, fødevarer, landbrug, fiskeri og 'andet'.

Siden efteråret har det været muligt at melde meningsløse strandregler på ministeriets hjemmeside. I alt har det resulteret i 131 henvendelser. Nu er ordningen så udvidet.

LandbrugsAvisen vil gerne følge sagen.Hvis du indberetter en meningsløs regel på landbrugsområdet, så er du meget velkommen til at sende en kopi til net@landbrugsmedierne.dk

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.