Nye afgrøder: Stolthenriks gåsefod og brændenælder byder sig til

Flerårige afgrøder kan være en del af løsningen på et forbedret klimaregnskab og øget biodiversitet i marken.

I en tid med fokus på klima og reduceret CO2-udledning fra landbruget er flerårige afgrøder kommet i vælten.

Flerårige afgrøder kan nemlig byde på gevinster for både klima, miljø og biodiversitet. Det fastslog Helle Hestbjerg fra Teknologisk Institut og Karoline Nolsø Aaen fra Skovlandbruget Myrrhis i deres indlæg om flerårige afgrøder på årets plantekongres i Herning.

Mindre emission af drivhusgasser

Blandt de konkrete fordele for flerårige afgrøder tæller blandt andet...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.