Plantekongres på en helt ny måde i denne uge

Det bliver en anderledes, men også spændende kongres - som i år kaldes ’Planter i fokus’. Tilmeld dig helt frem til start.

Nu er det lige før, det store arrangement ’Planter i fokus’ løber ad stablen.

Hvis man synes, det lyder nyt og ukendt, har man ret. Det er spritnyt. Samtidig er det også velkendt. Man kan kalde det gammel vin på nye flasker.

’Planter i fokus’ er nemlig årets virtuelle alternativ til Plantekongressen, der plejer at foregå i Herning Kongrescenter, men som pga. corona kommer til at foregå hjemme fra hver vores skærm.

Det lyder måske en anelse kedeligt i forhold til en stor og pulserende kongres, men det bliver det bestemt ikke, forsikrer Troels Toft, sektordirektør i Planteproduktion, Landbrug & Fødevarer.

Han leverer sammen med planteformand Torben Hansen, L&F, beretningerne på det traditionelle årsmøde, der denne gang bliver ret så utraditionelt.

Levende beretninger

"Vores beretninger bliver ikke deciderede taler, som man kender det fra årsmødet i Herning. Det bliver mere samtaler, hvor vi bliver interviewet af vores journalist, Karina Bjørn fra Seges. Undervejs mikses og krydres beretningernes budskaber med forskellige digitale dækspark fra marken i form af små videos og fotos, så det hele bliver meget mere levende at se på", siger Troels Toft.

Der er, som der plejer, masser af muligheder for at stille spørgsmål live og få en debat i gang. Spørgsmålene bliver i år skriftlige over chatten, sms eller mail, fortæller han.

"Det kan måske få dem, der ikke er så meget for at stille sig op i en stor forsamling, til tasterne i år. Man skal endelig bare spørge. Vi er der for at give så meget klarhed over det vi laver, som muligt".

Det bliver Ivar Ravn, direktør for Digital, Seges, der styrer spørgsmålene undervejs.

23 Webinarer, 49 indlæg

Efter beretninger og debat starter 23 faglige webinarer, som løber fra tirsdag til fredag eftermiddag. De indeholder i alt 49 indlæg, der holdes af faglige profiler fra Seges, Aarhus Universitet, Københavns Universitet, eksperter fra udlandet og af landmænd og konsulenter fra følgeindustrien.

Man kan springe af og på indlæggene, som man lyster. Se programmet på www.plantekongres.dk

"Jeg glæder mig meget til vores alternative kongres. Det bliver noget helt andet, end det plejer, men det bliver godt, Vi har allerede over 650 tilmeldinger, men jeg er sikker på, der kommer mange flere", siger Troels Toft.

Alle webinarer og beretninger optages, så man kan se eller gense dem på Seges hjemmeside, når man har lyst.

Faktaboks

’Planter i fokus’ (virtuel Plantekongres)

  • Er 100 pct. digital og kan pga. corona kun ses på nettet.
  • Tirsdag 12/1: kl. 9.30: Årsmøde med beretninger. Tirsdag til fredag holdes 23 sessioner som webinarer med 49 faglige indlæg fra Seges, Aarhus/Kbh. Universitet, landmænd m.fl.
  • Årsmødet er gratis. Adgang til alle webinarer koster 495 kr. ex.moms. Begge kræver tilmelding på www.plantekongres.dk
  • Alle sessioner optages og kan altid ses senere af deltagerne.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.