Briter er på vej til at afsløre ny traktor: Se de første billeder her

JCB har lagt en video ud på nettet, hvor du kan se det første af ny traktormodel.

I øjeblikket er JCB på nippet til at præsentere en ny udgave af traktorserien Fastrac.

Eller måske er det mere korrekt at sige, at de sådan set har præsenteret brudstykker af traktorens features på YouTube.

Første indtryk er ny og mere moderne betjening, nye terminaler og så får Fastrac efternavnet iCon.


Billeder er fra JCB's egen - og det tyske medie AgrarHeutes YouTube-videoer med traktoren.

 

Tyske Agrarheute har også nærstuderet videoen og sammenligner udviklingen med eks. de nye online muligheder hos en lang række andre traktorproducenter.

Skifter farve efter funktion

Et af elementerne med det nye iCon-betjening i førerhuset er kontakter, der skifter farve alt efter tildeling af hydraulikventil. Der bliver også mulighed for selv at tildele flere joysticks funktioner. Herlighederne får også følgeskab af en ny terminal.

Traktoren er naturligvis også Isobus klar, udstyret med DAB-radio og så skulle den også være udstyret med et nyt klimaanlæg.

Det forventes, at iCon kommer på Fastrac 4000 og 8000 modellerne. I næste uge har TraktorTech-redaktionen vores traktorekspert John Christensen som deltager på den store maskinudstilling Lamma på de britiske øer – og mon ikke, at du fra denne tur vil få et dybere indblik i briternes nye iCon.

Vil du vide mere om JCB's Fastrac, så skal du også læse TraktorTechs store test af en Fastrac i nr. 4-udgaven 2021, hvor testpiloterne fra Profi på en lang række punkter gav thumbs up til den daværende udgave af traktoren.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.