Continental satser på traktorerne – klar med to nye dæk

Vil bl.a. sælge dækkene på en ny mønsterteknologi.

Efter at have lanceret to radialdæk til landbruget sidste år lancerer dækgiganten Continental nu to nye dæk til landbrugstraktorer.

Dermed sættes der gang i en satsning, hvor der indenfor kort tid skal lanceres 100 forskellige dækstørrelser til landbruget i løbet af 2019.

De to ny dæk, som lanceres nu, tilhører en serie med navnet TractorMaster og leveres i størrelserne 540/65R28 og 650/65R38.

Ifølge Continental skal en ny mønsterteknologi, ”D.fine”, sikre dækket en fem procent større overflade end standarddæk. Dækket produceres også med et nylonmateriale, som kaldes ”N.flex”, og ifølge Continental vil det sikre en behageligere kørsel og bedre robusthed i dækket.  

For at klare satsningen på landbrugsområdet har Continental ifølge en pressemeddelelse investeret mere end 100 mio. kr. på at øge produktionen af dæk til landsbrugsmaskiner på en af virksomhedens fabrikker i Portugal.

”Landbrugsdækkene er en væsentlig del af Continental-koncernens tilbud til markedet. Især her i Danmark, som er et effektivt landbrugsland, har vi konstateret et stort potentiale”, siger adm. direktør Georg Nielsen fra Continental Dæk Danmark A/S.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.