Danish Agro: Forståelig, men udfordrende Agromek-flytning

En af Agromeks største udstillere har fuld forståelse for flytning af messen, men har problemer med timingen for sine høstmaskiner.

Ved seneste Agromek var Danish Agro Machinery en af udstillingens absolut største udstillere.

At messen næste gang skal afholdes i januar i stedet for november møder forståelse hos Claas-importøren, der dog ser en noget uheldig timing for deres eget vedkommende.

 ”Vi har haft en god dialog med Agromek om de her udfordringer. Vi anerkender deres beslutning. Vi kan godt se de udfordringer, de står med, når udstillingerne i Europa flytter sig. Det ser jeg”, lyder det fra adm. direktør Michael Husfeldt til landbrugsavisen.dk.

Timingen er dog ikke så heldig for en del af hans eget produktprogram, hvor der traditionelt bliver solgt sæsonmaskiner efteråret før den høstsæson, de skal bruges, så de store maskiner kan nå at bestilles.

”Jeg har også fortalt dem, at det giver os nogle udfordringer, da vores vigtigste salgssæson er i efteråret. Det er særlig tungt for Claas, da vi er markedsleder indenfor høstmaskiner. Og det bliver en udfordring, Budskabet for os, det er, at det har vi brug for at vurdere. Vi forholder hos positivt, men det her gør det ikke lettere for os at tage den rigtige beslutning. Vi har brug for en tænkepause og en dialog med Agromek igen”, siger han og tilføjer, at Danish Agro Machinery årligt tager deltagelse i hver udstilling op til revision i forhold til økonomisk effekt.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.