Danish Agro køber sig ind hos maskinhandler

Overtager 40 procent af aktierne norsk familievirksomhed.

Danish Agro-koncernen fortsætter sin fremdrift i maskinbranchen.

Det norske datterselskab Norwegian Agro Machinery A/S, der har Michael Husfeldt som adm. direktør, køber nemlig 40 pct. af aktierne i Bergan Maskinsalg A/S, oplyses det i en pressemeddelelse.

Bag firmaet står familen Bergan, der siden 1985 har haft Claas høstemaskiner som en del af portefølgen.

Bergan Maskinsalg omsatte i 2018 for ca. 71 mio. norske kroner og havde en bemanding på ca. 20 ansatte, hvoraf de fleste arbejder i hovedafdelingen i byen Sem halvanden times kørsel syd for Oslo. Derudover har virksomheden også et servicecenter i Bø i Telemark.  

”Bergan Maskinsalg er en vigtig aktør for os i Norge, og vi ser dette som en mulighed for i fællesskab at kunne udvikle os yderligere i dette vigtige distrikt. Der er fortsat et stort potentiale for salget af Claas-traktrer, men også for vores andre varemærker, som Norwegian Agro distribuerer i Norge, som Horsch, Lemken, Samson, Bogballe og Göweil”, lyder det bl.a. i en kommentar fra Michael Husfeldt.

Frederik Bergan fortsætter som daglig leder af forretningen og som hovedaktionær, mens han far Aage Bergan, der har opbygget forretningen, fortsætter med at arbejde i forretningen.   

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.