Danish Agros maskinfolk er igen med på Agromek

En af messens største udstillere sidste gang er tilbage på Agromek i slutningen af november.

Agromek-udstillingen har nu fået en af de helt store udstillere til at komme igen i hallerne i Herning.

Danish Agro meddeler nemlig, at Danish Agro stiller med deres store redskabsprogram med mærker som Claas, Bednar, Spearhead, Agrifac og Fliegl.

- Det er altid en fornøjelse at møde en masse glade kunder på messen og få en faglig snak om, hvordan vores produkter og løsninger kan være med til at skabe værdi for landmanden, maskinstationen og chaufføren, lyder det bl.a. fra Michael Husfeldt, administrerende direktør i Danish Agro Machinery A/S i selskabets offentliggørelse af deltagelsen.

Fra arrangørsiden er man meget tilfreds med deltagelsen af den store udstiller. Formanden for Agromeks udstillingskomité, administrerende direktør Sten Andersen, Dan Egtved A/S fortæller samtidig om stor interesse for at deltage på messen, der afholdes fra 29. november i år til 2. december.

- Vi er rigtig glade for, at Danish Agro bakker op om Agromek og igen vil benytte messen til præsentation af sit store maskinprogram. Vi oplever generelt en rigtig god opbakning til Agromek, og mange virksomheder har allerede tilkendegivet, at de vil udstille på Agromek, hvor branchen igen kan være samlet, efter at den er kommet godt igennem coronakrisen, siger han i samme pressemeddelelse.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.