Ejer af Stroco-Agro død
Ejer af Stroco-Agro, Claus Strøier, er afgået ved døden. Det skriver virksomheden på deres Facebookside.

»Det er med dyb sorg vi må meddele, at vores afholdte chef og stifter af Stroco-Agro, Claus Strøier er afgået ved døden,« sådan skriver Stroco- Agro på deres Facebookside i går, mandag.

Her kan man se af de mange kommentarer, at det rører mange og at Claus Strøier var yderst vellidt.

Virksomheden skriver videre at reservedelsforsyning, service og salg af Horsch, Annaburger og Agrodan produkterne, fortsætter uændret efter det velkendte koncept. De oplyser at Claus bisættes fra Hammel kirke, påskelørdag, den 15. april kl. 11.00.

Opslaget sluttes af med at skrive, at de mindes deres afholdte chef med et fødselsdagsbillede fra 2016.

På Facebook-opslaget deler mange deres kondolencer.

"Claus var en dejlig ildsjæl. Han har arbejdet så meget for dansk landbrug. Han har spredt begejstring for det at dyrke jorden. Om nogen har han været primus motor for pløjefri dyrkning," skriver planteavlskonsulenten Bente Andersen eksempelvis.

Horsch demonstrerer maskiner i arbejde Fredag 17. juni 2016 · 00:00

Andre roser ham for at have været en god chef.

"Tak for en god tid under dine vinger som en fantastisk chef," skriver en anden.

Herunder ses Facebook-opslaget.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.