En af maskinbranchens store personligheder er gået bort

Manden bag Brøns Maskinforretning er død 76 år gammel.

Lørdag døde stifteren af Brøns Maskinforretning Jeppe Hamann, meddeler Brøns Group.

Jeppe Hamann blev 76 år gammel. Han efterlader sig sin hustru igennem 52 år, Anna Hamann, tre sønner og otte børnebørn.  

Virksomhedsmæssigt var Brøns Group for længst gået videre til næste generation, idet sønnen Dan Hamann i dag er indehaver og direktør af virksomheden.

I et mindeord fra Brøns og familien mindes han med dyb sorg.

- Jeppes personlighed og integritet vil altid stå som et godt eksempel, og vi ved, at han vil blive dybt savnet af enhver, der har haft fornøjelsen af hans selskab.

- Jeppes død efterlader et stort tomrum, men hans værdier vil for altid være en integreret del af vores forretning. Tillid, troværdighed og ordentlighed var alle hjørnestene i Jeppes liv, ligesom det er vigtige hjørnesten i virksomheden, skriver familien endvidere.

 Jeppe Hamann grundlagde familievirksomheden tilbage i 1974, da han overtog den lokale smedeforretning i Brøns.

Under hans ledelse udviklede forretningen sig hurtigt til at blive maskinimportør med Amazone som det første store mærke. Siden blev Krone også et stort mærke i forretningen – senest suppleret med et stort agentur af JCB’s landbrugsmaskiner. 

Jeppe Hamann begraves fra Brøns Kirkefredag 28. oktober kl. 10.30

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.