Fendt-piloter fik ny GPS-viden
TBS maskinpower har holdt syv GPS-kurser for 168 deltagere.

Når 168 kursister fra vinterens syv fyldte GPS-kurser hos Fendt-forhandleren TBS Maskinpowers fire afdelinger i Jylland ruller ud i foråret, vil de være bedre rustede til at udnytte mulighederne i Fendts terminal og GPS-systemer. De har nemlig tilbragt en dag i selskab med Fendt-specialisten Gert Jensen og fået en indføring i teorien omkring systemerne og deres anvendelse.

Men de har også haft lejlighed til at afprøve teorien i praksis, for TBS Maskinpower havde rullet en stribe demo-traktorer frem til kursisterne. De fik blandt meget andet afprøvet Isobus-funktionerne og aktuelle emner som Section Control og variabel tildeling.

»Der er ingen af kursisterne, der ikke i forvejen kunne anvende dem, men der er så mange muligheder, at de fleste, om ikke alle, får noget med sig hjem«, siger Gert Jensen, der er kursusleder hos TBS Maskinpower i en pressemeddelelse.

Så har TBS åbnet afdeling i Nordjylland 7. marts · 00:00

Det er ikke første gang, TBS Maskinpower afvikler GPS-kurser. Hvor spørgelysten sidste år var størst omkring VarioDoc dokumentationsmulighederne, var der i denne omgang størst interesse for at lære mere om Fendts nye AutoGuide system Contur Assistent.

TBS Maskinpower holder kurser flere gange årligt rundt om i afdelingerne.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.