TBS etablerer afdeling hos Deutz-Fahr-forhandler

TBS Maskinpower har fundet placering i Himmerland efter overtagelse af Fendt-distriktet. Rykker nu ind hos etableret forhandler.

Det bliver i Suldrup på maskinforretningen Sumas’ matrikel syd for Aalborg, at Danmarks store Fendt-forhandler TBS Maskinpower vil servicere sine kunder i Himmerland.

Det meddeler parterne i en pressemeddelelse.

Skridtet kommer som et led i, at TBS Maskinpower 1. marts overtager forhandlingen af Fendt i området, og derefter har et større område af Danmark fra Kolding i syd til Skagen i nord indenfor mærket.

Ejer og daglig leder af Sumas, Karsten Nielsen bliver samtidig ny driftsleder af afdelingen TBS Suldrup i tæt samarbejde med ledelsen fra TBS Maskinpower.

”Karsten Nielsen og hans medarbejdere kender landbrugsbranchen og betydningen af god service, og med de fysiske faciliteter på plads får de erfarne og kompetente sælgere og serviceteknikkerne, der tidligere var ansat hos Hjallerup Maskinforretning, en fast base i rigtigt gode rammer”, siger adm. direktør Jan Garder fra TBS Maskinpower i en kommentar.

I pressemeddelelsen oplyses det også, at TBS Maskinpower overtager en række kendt Fendt-ansatte fra Hjallerup Maskinforretning, som fremover skal tørne ud fra Suldrup.

Hopper fra Deutz-Fahr

Hidtil har Karsten Nielsen og holdet i Suldrup været en etableret Deutz-Fahr-forhandler. Fremtidsmulighederne så ifølge maskinforretningens ejer mere tillokkende med Fendt og samarbejde med TBS, lyder vurderingen. 

”Vi har været glade for samarbejdet med HCP omkring Deutz-Fahr, men vurderer, at vores planer for fremtiden passer bedre med et samarbejde med TBS Maskinpower omkring Fendt, så da muligheden for at facilitere TBS Suldrup opstod, slog vi til”, siger Karsten Nielsen.

Med det nye samarbejde har TBS Maskinpower foreløbig fire centrale værksteder til at varetage deres Fendt-aktiviteter; i Starup ved Grindsted, hvor virksomhedens udgangspunkt og administration også ligger, i Holstebro,  Askildrup syd for Randers og altså også nu også ved Aalborg.

Derudover ejer virksomheden også Valtra-forretningerne Valtec ved Kolding og Skanderborg Maskinforretning.

TBS Maskinpowers hovedejer er den store tyske landbrugskoncern Raiffeisen Waren, der årlig omsætter for flere mia. kr. indenfor handel og service af landbrugsmaskiner. Minioritetsejer er salgschef Jens Hansen.

 

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.