Fords varevognsklassiker overhaler personbilerne

Ford Transit Custom giver for tiden personbilerne baghjul som mest solgte bil i Danmark. Elektrisk Transit kommer i foråret.

Med flere end 1.568 solgte enheder i første kvartal er Fords varebilklassiker, Ford Transit Custom kørt fra personbilerne, og er nu den mest solgte bil i Danmark på tværs af alle segmenter i årets første tre måneder. Det viser seneste tal fra bilstatistik.dk.

Dermed følger Ford takterne fra 2021, hvor producenten havde to biler i top tre over årets mest solgte biler herhjemme. Ford Kuga indtog førstepladsen som den mest solgte i 2021, mens varebilen Ford Transit Custom lå på en tredjeplads. At en varebil havde fundet vej til årets top tre på salgslisten var iøjnefaldende.

Med et forspring på 429 enheder ned til listens nummer to har Ford Transit Custom nu indtaget førstepladsen med flest solgte enheder i årets første kvartal. Transit Custom er samtidig nummer et i segmentet for mellemstore varebiler.

Ford står foran en snarlig introduktion af Ford E-Transit, Fords første fuldelektriske udgave i Transit-serien.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.