Gazelle-maskinhandler udvider igen
Claas-forhandleren Bredsgaard i Kjellerup med egenproducerede maskiner er gået fra ni til 27 medarbejdere på få år. Nu udvides sælgerstaben.

På seks år er medarbejderstaben steget fra ni til 27 medarbejdere. Nu udvides medarbejderstaben hos Bredsgaard igen med den tidligere sælger hos Jysk Maskincenter John Mølgaard pr. 1. februar.

Baggrunden er, at virksomheden, som tidligere er blevet kåret som gazelle-virksomhed for sin voksetrang, fortsætter med at få flere kunder.   

"Især vores værksted har øget sin aktivitet med stadig flere maskiner, der bliver serviceret og repareret. Det gælder både landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og skovbrugsmaskiner med flere," siger direktør Ivan Tang i en pressemeddelelse og tilføjer, at kontakten til flere og flere kunder har også en positiv afsmittende virkning på salget.

Fra to til tre sælgere

Sælgerteamet består i dag af direktøren selv og den mangeårige sælger Erik Bastrup, hvor direktøren fortrinsvis tager sig af skovdelen, mens Erik Bastrup har landbrugsmaskinerne som sit felt.

Med en ekstra mand i teamet forventer Ivan Tang, at der bliver bedre tid til at følge op på alle muligheder i markedet.

"Derfor har vi i længere tid været på udkig efter en sælger, som passer ind hos os", siger han.

John Mølgaard kommer fra et job som sælger hos Jysk Maskincenter indtil deres lukning i oktober. Han er oprindeligt udlært landbrugsmaskinmekaniker og har også tidligere arbejdet som landmand i Australien og på maskinstation, inden han kom tilbage til maskinhandlerbranchen.   

Ejeren er i værkstedet

Et af de særlige kendetegn ved Bredsgaard er, at det er en familieejet virksomhed, hvor ejeren Bent Hansen selv er værkfører, mens hans svoger, Ivan Tang, som direktør tegner den daglige drift og salget.     

"Han er optaget af at give kunderne en god oplevelse, og vi andre får råderum til at gøre det, vi er gode til", siger Ivan Tang.

Ved at være en selvstændig forhandler og ikke en del af en større koncern er der også kort vej til beslutningerne.

"Det sætter mange kunder også pris på", mener direktøren.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.