Gik fra 3 til 18 solgte nye Deutz-Fahr på et år

Deutz-Fahr forhandler Midtfjord Agro i Løgstør konstaterer, at bøtten virkelig er vendt for traktormærket, som nu er blevet meget synlig i salgsstatistikkerne.

Casper Larsen fra Midtfjord Agro har i mange år haft Deutz-Fahr på plakaten, men han føler, at mærket nok helt ufortjent har levet en vis skyggetilværelse i Danmark. Indtil nu.

- Jeg har aldrig oplevet, at man i den grad har kunnet vende bøtten for et enkelt mærke. Det er som om, alle godt har været klar over i rigtig mange år, at en Deutz-Fahr er en rigtig god traktor. Det er et mærke alle kender. Men salget har bare ikke været særlig stort. Mange har været lige på vippen, og nu begynder de endelig at slå til, siger Casper Larsen, der dermed serverer en af de positive Agromek-historier.

- Hos os i Midtfjord Agro er vi gået fra et salg på tre nye Deutz-Fahr til 18 på ét år. Hele brandet og designet tiltaler flere, og mærket er blevet mere nærværende i markedet, siger Casper Larsen, der tilføjer, at det også skyldes det gamle ord om, at traktorer sælger traktorer.

- Forstået på den måde, at hvis naboen køber en og er glad for den, så inspirerer det andre. Vi har i hvert fald fået mange nye kunder det sidste års tid, siger han.

- Og så er vi i stand til at levere hurtigt, smiler Casper Larsen.

Emneord Agromek 2022

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.