Hurtigere aflæsning i ny snittevogn
Hollandske Shuitemaker kommer til Agritechnica med ny Rapide snittevogn med nyt patenteret aflæssesystem

Den hollandske producent, Shuitemaker, der i Danmark er mest kendt for snitte- og frakørselsvogne, vil på Agritechnica i november præsentere en nyudviklet snittevogn i Rapide serien.

Nyheden bygger videre på pickupsystemet med bagudhængt pickup med efterløbende hjul, som sikrer nøjagtig opsamlerhøjde, men har fået en ny PowerRotor, et Autoload-system og en patenteret Rapid Release front på selve vognkassen, så aflæsningen bliver betydeligt hurtigere.

Ifølge en pressemeddelelse betyder den nye PowerRotor, at hele drivlinjen og knivsystemet arbejder jævnt og effektivt uanset afgrødens beskaffenhed. Schuitemaker lover, at selv den vanskeligste græsstreng vil blive samlet op og snittet efter indstillingerne i et jævnt flow.

Autoload-systemet er udviklet som et hjælpeværktøj for chaufføren, som nu kan koncentrere sig mere om kørslen og snitterens arbejde, for vognkassen fyldes og pakkes automatisk. Også når græsset skal læsses af, er anvendelsen effektiviseret, for med den nye Rapid Release front sker aflæsningen hurtigt, men jævnt i én bevægelse.

Den danske importør Brørup Traktor- & Maskincenter vil vise den nye Schuitemaker Rapide for interesserede danske kunder på Agritechnica.

»Vi oplever stigende interesse for snittevogne, for når landmændene har deres marker spredt over store afstande, er snittevognene ofte den mest økonomiske løsning, når græsset skal bjærges. Og med den nye vogns tekniske faciliteter bliver regnestykket endnu bedre, for hastigheden kan forøges«, siger Svend Aage Jensen fra firmaet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.